OBSERVATION DATA
TAMILNADU, PUDUCHERRY AND KARAIKAL AREA
Observations recorded at 1730 Hrs IST on 22-05-2022
STATION
நிலையம்
MAXIMUM TEMP
(º C)
NORMAL MAXIMUM TEMP
MINIMUM
TEMP
RAINFALL
(RECORDED AT 0830 HRS IST OF DATE)
(mm)
ADIRAMAPATTINAM
CHENNAI NUNGAMBAKKAM
சென்னை(நுங்கம்பாக்கம்)
CHENNAI AP
சென்னை (மீனம்பாக்கம்)
COIMBATORE AP
கோயம்புத்தூர்
COONOOR
குன்னூர்
CUDDALORE
கடலூர்
DHARMAPURI
தர்மபுரி
KANYAKUMARI
கன்னியாகுமரி
KARAIKAL
காரைக்கால்
KARUR PARAMATHI
கரூர் பரமத்தி
KODAIKANAL
கொடைக்கானல்
மதுரைநகரம்
MADURAI AIRPORT
மதுரைவிமானநிலையம்
NAMAKKAL
PALAYAMKOTTAI
பாளையங்கோட்டை
PAMBAN
பாம்பன்
PARANGIPETTAI
பரங்கிப்பேட்டை
PUDUCHERRY
புதுச்சேரி
SALEM
சேலம்
TIRUCHIRAPALLI
திருச்சிராப்பள்ளி
TONDI
தொண்டி
THOOTHUKUDI
தூத்துக்குடி
VALPARAI
வால்பாறை
VELLORE
வேலூர்